Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

(tietosuojaseloste on alempana toimitusehtojen jälkeen)

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaus–ja toimitusehdot koskevat Kallbäck Ranch, (Y-tunnus 2989566-1 ) verkkokauppaa.

Alempana tekstissä Kallbäck Ranch on lyhennetty KR.

KR myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta .KR:llä on oikeus päivittää myös näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja ja hintoja sekä toimituskuluja.

Näitä ehtoja sovelletaan KR:n  verkkokaupan (www.kallbackranch.fi) tuotteiden myyntiin ja käyttöön ja KR:tä palvelun hankkivan yrityksen, muun oikeushenkilön tai luonnollisen henkilön (jäljempänä “asiakas”) ja KR:n väliseen asiakassuhteeseen.

Käyttämällä KR:n verkkopalvelua asiakas hyväksyy nämä ehdot.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti, emmekä luovuta yhteystietoja ulkopuolisille. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteröitymistä ei vaadita tilauksen tekemiseen, se on kuitenkin halutessasi mahdollista.

Tilausvahvistus ja sopimuksen syntyminen

Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen  sähköpostiisi.

 Sopimus syntyy sitovaksi vasta, kun KR on käsitellyt tilauksen ja vahvistanut tilausvahvistuksella hyväksyvänsä sen. KR voi myös olla hyväksymättä tilausta, esimerkiksi aikaisempien maksuhäiriöiden tai toistuvien peruutusten vuoksi.

Virheellisesti ilmoitettu hinta ei sido KR sopimukseen, jos virhe on niin selvä, että asiakkaan  olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.

MAKSAMINEN ja MAKSUTAVAT

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun ja kun maksusuoritus näkyy Kirahvi Oyn tilillä  lähetämme tuotteet sinulle. Teemme ja lähetämme laskun itse, eli odota rauhassa, lasku ei tule automaattisesti verkkokaupasta välittömästi tilauksesi jälkeen.

TOIMITUSAIKA

Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman nopeasti.

KR ei vastaa kuljetuspalveluiden aiheuttamista viivästyksistä.

TOIMITUSKULUT

KR verkkokaupan toimituskulut näkyy kassasivulla.

Toimitustavat

Posti

 Nouda tilauksesi postin toimipisteestä.

Nouto

 Tilauksia voi myös noutaa Kallbäck Ranchilta. Tämä toimitustapa on maksuton.


PERUUTUS, PALAUTUS ja VAIHTO

KR verkkokaupasta tehdyillä tilauksilla kuluttajille on lakisääteinen 14 vuorokauden peruutusoikeus, joka alkaa siitä kun tilaus on noudettu.
Tilauksen peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Jos ilmoitus peruutuksesta tehdään 14 päivän määräajan umpeuduttua, KR ei ole velvollinen hyvittämään tilausta asiakkaalle.


Peruutus/palautus

Kun haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa tuotteen ilmoitathan siitä:
info@kallbackranch.fi tai puhelimitse 040 -5797976.

Asiakas maksaa palautuksen toimituskulut.




Vaihto
Kun haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai malliin ilmoitathan siitä:
info@kallbackranch.fi tai puhelimitse 040 -5797976.

Tuotteiden vaihtaminen yhden kerran/ tilaus on ilmaista.
Ota yhteyttä, niin katsotaan löytyykö sopiva koko tai malli varastostamme ja lähetämme sinulle valmiiksi maksetun pakettilapun tuotteiden vaihtoa varten.


HUOM! Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi.
Noutamatta jätetystä eli lunastamattomasta paketista perimme 10€ €, joka vähennetään palautettavasta summasta. Maksu perustuu yritykselle noutamatta jättämisestä aiheutuvien todellisten kokonaiskustannusten minimiarvioon.

Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös KR pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Palautuksen ja peruutuksen edellytykset

Kun kokeilet tuotetta pyri käsittelemään sitä varoen,  toivomme että mahdolliset tuotelaput on  paikallaan ja mahdollinen tuotepakkaus on myyntikelpoinen, jos tuotteeseen tutustuminen on mahdollista pakkausta rikkomatta.

Palautusoikeus ei koske brodeerattuja/painettuja eikä muita yksilöllisiä tuotteita, eikä sinetöityjä tuotteita tai avattuja rehu- ja lisäravinnepusseja.

Hyvitämme maksamanne summan pankkitilillenne 14 päivän kuluessa siitä, kun palautetut tuotteet ovat saapuneet meille.

Arvonalenema

Mikäli palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty tai käsitelty niin, että siinä on  jälkiä tai likaa, tuotteen arvosta palautetaan 50%. Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana on arvonalenema 100% palautuskuluineen .

REKLAMAATIO

Reklamaatiot arvioidaan erikseen ja jokaisessa reklamaatiotapauksessa tulee ensisijaisesti olla yhteydessä KR:n numeroon puhelimitse 040 -579 7976. Reklaaatiotapauksessa reklamoitava tuote korvataan mahdollisuuksien mukaan uudella tuotteella tai hyvittämällä tuotteen hinnan tilille. KR:lla on lakisääteinen virhevastuu myymistään tuotteista.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ilmoita siitä meille mahdollisimman nopeasti, niin pyrimme selvittämään tilanteen.

Riitatilanteet

www.kallbackranch.fi-verkkokauppaan  ja sen sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Asiakas voi saattaa kauppaa koskevan riita-asian, jota ei saada neuvotteluteitse ratkaistua, kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi. Tällöin riita-asiaan saadaan KRIL:n suositus (ei täytäntöönpanokelpoinen tuomio). Lisäksi kuluttajalla on oikeus viedä riita-asia tuomioistuimeen eli käräjäoikeuden ratkaistavaksi joko verkkokaupan kotipaikan (Sipoo)  tai oman suomalaisen asuinpaikkansa kotipaikan käräjäoikeuteen.

Muut

Ylivoimainen este. Jos näissä ehdoissa mainittujen tai asiakkaan kanssa erikseen sovittujen velvollisuuksien täyttäminen ei ylivoimaisesta esteestä tai muusta KR:sta riippumattomasta syystä (force majeure) johtuen ole mahdollista, KR vapautuu velvoitteistaan ilman korvausvastuuta asiakkaalle velvoitteen täyttämisen estävien olosuhteiden keston ajaksi.

Ehdon pätemättömyys. Mikäli joku näiden ehtojen kohta todetaan laittomaksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, katsotaan kyseinen kohta poistetuksi näistä ehdoista ilman, että se vaikuttaa näiden ehtojen muiden kohtien pätevyyteen tai täytäntöönpanokelpoisuuteen.

Koko sopimus. Nämä ehdot yhdessä tilauksen kanssa muodostavat asiakkaan ja KR välisen koko sopimuksen koskien palvelun käyttöä.

YHTEYSTIEDOT

Kallbäck Ranch

Gunnarsintie 25, 01150 Söderkulla

info@kallbackranch.fi

p.040-5797976

Y-tunnus 2989566-1

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Kallbäck Ranchin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
 Laadittu 19.2.2023 
Viimeisin muutos 19.2.2023


Kallbäck Ranch käsittelee henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti ja varaa itselleen oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa


Hyväksyt tämän tietosuojaselosteen käyttämällä www.kallbackranch.fi-verkkosivustoa,  täyttämällä lomakkeen tällä verkkosivustolla, tilaamalla uutiskirjeen tai rekisteröitymällä  käyttäjäksi.
 


Rekisterinpitäjä


Kallbäck Ranch

Gunnarsintie 25, 01150 Söderkulla

info@kallbackranch.fi

p.040-5797976

Y-tunnus 2989566-1


 
Rekisterin nimi


Kallbäck Ranchin asiakasrekisteri ja  markkinointirekisteri


 
Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.
Henkilötiedot annetaan verkkokaupan kassalla.
Tarvitsemme tiedot, jotta voimme lähettää tilauksesi tai olla yhteydessä sinuun siihen liittyen.


Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus, olet joko tilannut tuotteita verkkokaupastamme tai tilannut uutiskijeen. Jokaisessa uutiskirjeessä on linkki tilauksen perumiseen, jolloin tietosi poistuvat markkinointilistaltamme.
 
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen, yhteydenpito asiakkaisiin, ja markkinointi.
Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.



Rekisterin tietosisältö


Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:

Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tilaustiedot
Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

sekä tiedot mahdollista tilaukseen liittyvistä muutoksista , laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

Markkinointirekisterissä on vain nimi ja sähköpostiosoite.


Säännönmukaiset tietolähteet


Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta verkkokaupan kassalla tilauksen yhteydessä tai  www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä (tilaa uustiskirje tai kyselylomake) , sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas itse luovuttaa tietojaan.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus, olet joko tilannut tuotteita verkkokaupastamme tai tilannut uutiskirjeen.

 Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietojasi vastaanottavat:
– yrityksemme ja sen työntekijät
– maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun*
– kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
– tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
– tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin on sovittu asiakkaan kanssa.
Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.



 
Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti.

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.
Verkkosivumme yhteys on ssl-suojattu.
Tulosteet säilytämme lukitusssa kassakaapissa.

Henkilötietojen säilyksen ajat:

– verkkokaupassa kolmen vuoden ajan ( mm. takuu ja myyjän virhevastuu syistä)
– kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan (kirjanpitolain mukaan tositteet tulee säilyttää vähintään 6 vuotta)
– markkinointirekisterissä, kunnes pyydät poistamaan tiedot (vain nimi ja sähköpostiosoite)


www.kallbackranch-verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille . Tällaiset sivustot eivät ole Kallbäck Ranchin määräysvallassa, emmekä vastaa niiden sisällöstä. Mikäli käyttäjä vierailee linkitetyllä sivustolla, sivuston käyttö tapahtuu kyseisen sivuston oman tietosuojaselosteen mukaisesti.
 

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet


Sinulla on seuraavat oikeudet:
– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
– oikeus tietojen oikaisemiseen
– oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
– oikeus vastustaa käsittelyä
– oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Henkilötietoihin liittyvissä asioissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@kallbackranch.fi tai puhelimitse 040-5797976



Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.
Rekisteröityneenä asiakkaana voit kirjautua sisään asiakastilillesi ja käydä katsomassa ja muuttamassa tietojasi.
Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa .
 

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet, kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa.  Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus vastustaa käsittelyä
Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan, kuten näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen vakinainen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on taikka jossa väitetty rikkominen on tapahtunut, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tätä asetusta, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai oikeussuojakeinoja.